Начальниця відділу рекрутингу та організації профорієнтаційної роботи Олена Чорноус провела профорієнтаційні зустрічі з випускниками п’ятьох 11-х класів Черкаської гімназії № 31 та спеціалізованої школи I-III ступенів № 33 імені Василя Симоненка в місті Черкаси та надала профорієнтаційні матеріали для ознайомлення.

Під час заходів обговорили питання щодо умов вступу до Харківського національного університету внутрішніх справ, спеціальності та факультети, за якими здійснюється підготовка фахівців, умови та порядок подачі Анкети вступника на сайті https://osvita.np.gov.ua для реєстрації кандидатів на навчання за державним замовленням. Також Олена Чорноус розповіла про особливості навчання в університеті та його навчальні бази, можливості щодо особистісної реалізації курсантів вишу у творчій, науковій та спортивній діяльності.

Наприкінці зустрічей майбутніх випускників запросили взяти участь у запланованих онлайн-зустрічах 22 та 28 листопада на тему «Особливості вступу та навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ у 2024 році» за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/81376515140?pwd=bWNOQ2hXcGcrakFEM3FXYm5SOHgvQT09

Ідентифікатор конференції: 813 7651 5140

Код доступу: 707866

ВЗГ ХНУВС