Проректор Харківського національного університету внутрішніх справ Михайло Бурдін провів зустріч із курсантами факультетів № 1 та № 4, які найбільше потребують батьківської підтримки і турботи – діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти, які втратили рідних у війні, що триває. На зустрічі були присутні декани факультету № 1 Віталій Романюк і факультету № 4 Микола Марчук.

Проректор передав молоді найкращі привітання зі святом від ректора університету Валерія Сокуренка та побажав їм успіхів у навчанні, спортивних і наукових досягнень, вірних друзів поруч, здійснення мрій і бажань, щасливої долі та довгоочікуваної перемоги.

Перед курсантами виступив колектив художньої самодіяльності університету, який представив хореографічно-привітальні композиції «Ми з України», «Хай здійсняться ваші мрії». Від Святого Миколая курсанти отримали подарунки, а також їх чекав святковий стіл.

Символічно, що День Святого Миколая святкується у День Збройних Сил України, коли ми вітаємо наших воїнів, які сьогодні захищають нашу країну. Завдяки їх незламному духу, стійкості, мужності, героїзму ми можемо почуватися у безпеці – навчатися та працювати. Майбутнім правоохоронцям є на кого рівнятися, з кого брати приклад – як любити і захищати Україну.

ВЗГ ХНУВС