Напередодні новорічних свят активна молодь м. Кам'янець-Подільський організувала благодійну акцію з метою зборів коштів для дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Захід відбувся в форматі стріму на платформi Twitch, кібербезпеку якого забезпечував курсант 4 курсу факультету № 4 ХНУВС Артур Бакiцький. Під час стріму хлопці та дівчата співали пісні, декламували, грали на музичних інструментах. Майже за годину їм задонатили 17 тисяч гривень. На зібрані кошти молоді люди придбали взуття, шкарпетки, настільні ігри та ігрову приставку. Ці новорічні подарунки вони передали вихованцям Новоушицької спеціальної школи Хмельницької обласної ради, які мають порушення мовлення та слуху.

Артур Бакіцький впевнений, що подібні ініціативи є надзвичайно важливими та необхідними: «Дуже раді, що нам вдалося організувати таку акцію і передати дітям наші тепло, турботу, створити для них свято. Ми завжди готові прийти на допомогу, підтримати тих, хто цього потребує».

Курсанти університету й надалі будуть надавати допомогу дітям, військовим, переселенцям, ставати донорами, плести маскувальні сітки, сумлінно навчатися, служити, брати активну участь у суспільному житті громади Кам'янця-Подільського.

ВЗГ ХНУВС