Під час наради обговорювалися питання, присвячені організації виконання Плану наукової роботи Міністерства внутрішніх справ України на 2024 рік. Окрему увагу було приділено проведенню наукових заходів, участі у конкурсах наукових робіт, визначенню пріоритетних напрямів наукових досліджень, роботі наукових фахових видань, організації виконання замовлень практичних підрозділів та впровадження результатів наукових досліджень в практичну діяльність органів і підрозділів системи МВС України, наукову та освітню діяльність.

Відкрив нараду проректор університету полковник поліції Олександр Музичук, який наголосив на важливості продовження активної наукової діяльності в сучасних умовах та підвищення показників університету в міжнародних та національних рейтингах закладів освіти. Начальник відділу організації наукової діяльності та захисту інтелектуальної власності майор поліції Сергій Абламський виступив із низкою питань щодо удосконалення організації наукової роботи в університеті.

У заході взяли участь заступники деканів факультетів з наукової роботи, керівники кафедр та науково-дослідних лабораторій.

ВЗГ ХНУВС