У Харківському національному університеті внутрішніх справ пройшла атестація здобувачів другого (магістерського) рівня факультету № 3, які навчаються за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність», що включала аналіз теоретичних знань і проходження поліцейського квесту.

Під час квесту слухачі магістратури вирішували ситуаційні завдання, які максимально відтворювали реальні умови сьогодення. Увага зосереджувалася не лише на правильності дій поліцейського згідно з нормативними актами, але і на відповідності алгоритмам поведінки в різних ситуаціях, забезпеченні власної безпеки та безпеки громадян, а також на правилах і порядку оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення в усіх відпрацьованих ситуаціях.

Здобувачі другого рівня вищої освіти продемонстрували високий рівень навичок, умінь та інших компетентностей у відповідності до вимог стандарту вищої освіти, які вони здобули протягом навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ та під час проходження стажування у підрозділах Національної поліції України.

Атестація осіб, які здобували ступінь магістра, здійснювалась екзаменаційною комісією, до складу якої увійшли представники кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 та представники територіального підрозділу поліції – заступник начальника ГУНП у Вінницькій області, підполковник поліції Віктор Ковальчук та інспекторка відділу комплектування УКЗ ГУНП у Вінницькій області, майор поліції Лариса Настаченко.

ВЗГ ХНУВС