Декан факультету № 6 Оксана Брусакова, заступник декана Костянтин Свердлін провели профорієнтаційну онлайн-зустріч із харківськими школярами. У заході також взяли участь: науково-педагогічний склад кафедри кібербезпеки та DATA-технологій – завідувач кафедри Юрій Гнусов, доцентка Інна Хавіна, старший викладач Михайло Цуранов, також працівники кафедри соціально-гуманітарних дисциплін – завідувач кафедри Володимир Греченко, старший викладач Михайло Овчинников.

Оксана Брусакова розповіла школярам про необхідність підготовки до національного мультипредметного тесту, особливості використання електронного кабінету, надала поради як краще підготуватися до складання тестів і запросила майбутніх абітурієнтів приєднатися до телеграм-каналу факультету, де будуть детально розглянуті особливості вступу у 2024 році.

Від Костянтина Свердліна випускники дізналися про особливості навчання у ХНУВС та на факультеті зокрема, про можливості навчання як у дистанційному, так і очному форматах, а також спеціальності, які можна отримати на факультеті № 6.

Із специфікою освітнього процесу за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації» старшокласників ознайомив Юрій Гнусов, Михайло Цуранов – з принципами захисту від фішингових атак та захисту даних у мережі «Інтернет».

Володимир Греченко розповів учням про критерії вибору університетів для навчання та про те, що означає статус "національний" у назві університету.

Школярі активно ставили запитання стосовно кібергігієни та вступу до університету, особливостей навчання за спеціальністю 125 «Кібербезпека та захист інформації».

ВЗГ ХНУВС