Відбулося чергове факультативне заняття Школи наукового лідерства ХНУВС, яке провела начальниця відділу міжнародного співробітництва Тетяна Матюшкова. У зустрічі взяли участь представники всіх підрозділів університету – курсанти, студенти, слухачі магістратури, аспіранти та ад'юнкти, які були присутні на заході як в офлайн, так і онлайн-форматі.

Тетяна Матюшкова розповіла здобувачам освіти про актуальні тренінгові курси, міжнародні конференції, вебінари. Учасники зустрічі за допомогою розроблених спікеркою QR-кодів перейшли та ознайомились з інформаційними сторінками всіх представлених заходів. Окремо вона звернула увагу на необхідність опанування мистецтва написання мотиваційних листів, дотримання дедлайнів і проведення ретельного аналізу інформації про те, що саме передбачає конкретна міжнародна програма чи курс. Спікерка підкреслила, що повну інформацію про актуальні міжнародні можливості завжди можна отримати на інформаційній сторінці «Міжнародне співробітництво» офіційного сайту університету за посиланням: https://univd.edu.ua/uk/dir/127/mizhnarodne-spivrobitnytstvo.

Тетяна Петрівна наголосила на необхідності постійного зв'язку з організаторами програм і моніторингу нових можливостей.

Голова Школи Віталій Найда зазначив, що міжнародні можливості дозволяють здобувачам освіти по-новому поглянути на широке коло актуальних проблем міжнародного значення, сформувати власний соціальний капітал, зокрема завдяки іноземним експертам і справжнім друзям з інших країн світу, а також підтримувати високий рівень володіння іноземною мовою.

Курсанти та студенти університету активно долучалися до дискусії, ставили запитання щодо особистого досвіду спікерки в організації і проведенні міжнародних заходів, а також найбільш вагомих міжнародних досягнень університету тощо.

ВЗГ ХНУВС