Заступник начальника відділу контролю за обігом зброї ГУНП у Харківській області, підполковник поліції Дмитро Акулов разом із доцентом кафедри правоохоронної діяльності та поліціїстики факультету № 6 Миколою Голубом провели практичне бінарне заняття для студентів факультету № 6 на тему «Здійснення дозвільної системи органами Національної поліції. Організація роботи відділів контролю за обігом зброї в умовах воєнного стану». 

Дмитро Акулов розповів про основні завдання, функції, правове регулювання, напрями службової діяльності, організацію та планування роботи підрозділів дозвільної системи, значення цієї служби у превентивній діяльності Національної поліції у забезпеченні публічного порядку та безпеки. Студенти дізналися про місце та значення відділів контролю за обігом зброї у системі органів НПУ, особливості їх діяльності в умовах воєнного стану.

Залучення практичних працівників поліції Харківщини підвищує актуальність освітнього процесу, наповнює його практичним змістом, що позитивно сприймається студентами.

ВЗГ ХНУВС