Представники відділу міжнародного співробітництва, науково-дослідної лабораторії з проблем досудового розслідування, кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3, Сумської філії ХНУВС взяли участь в онлайн-зустрічі з проєктною менеджеркою Національного Еразмус+ офісу в Україні Катериною Ждановою. Зустріч, присвячена Дню Європи, мала на меті ознайомити учасників із можливостями, що відкриваються в межах Програми Європейського Союзу Еразмус+ для організацій та індивідуальних осіб.

Експертка розповіла учасникам зустрічі про проєкти Програми ЄС Еразмус+ у сферах вищої освіти, професійного розвитку, молоді та спорту в Україні, надала вичерпну інформацію про ключові напрями проєктної діяльності, види проєктів у межах Еразмус+ для України, надала посилання на відповідні джерела інформації та офіційні вебсайти. Катерина Жданова запевнила у всебічній консультаційній та іншій підтримці представників вітчизняних закладів вищої освіти на будь-якому етапі: формуванні команди ініціативних груп, розробленні та подаванні заявки, подальшої роботи з її реалізації та формування звітності.

Поглиблення знань про напрями програми Еразмус+ закладе основу більш активного залучення закладів вищої освіти України до проєктів Європейського Союзу, дозволить вирішити завдання щодо розвитку індивідуальних можливостей для академічної спільноти, міжнародної академічної мобільності та віртуальних обмінів для здобувачів вищої освіти, створення наукових лабораторій, підтримки інновацій тощо.

Запрошуємо зацікавлених осіб звертатися до відділу міжнародного співробітництва за докладною інформацією.

Також нагадуємо, що ознайомитись із актуальними можливостями участі у міжнародних заходах можна на сторінці «Міжнародне співробітництво – Оголошення» (https://www.univd.edu.ua/uk/posts).

ВЗГ ХНУВС