Професорка кафедри педагогіки та психології факультету № 3 Наталя Мілорадова і доцентка ціє ж кафедри Вікторія Доценко провели програму реабілітації «Шлях до перемоги» у межах громадського реабілітаційного Проєкту «SEARCH FOR FUTURE» – «Пошук Майбутнього» за підтримки Громадської організації «Ініціатива Е+».

Мета заходу – профілактика професійного вигорання та підвищення кваліфікації працівників допоміжних професій. Учасниками програми стали психологи сектору безпеки і оборони України.

Програма реалізовувалась на базі екокурорту «Izki» у Закарпатській області, де психологи могли оновити особистісні ресурси для посилення стресостійкості і відновлення працездатності, що особливо важливо в умовах війни.

Під час реабілітаційної програми представники сектору безпеки і оборони України оцінили свій психоемоційний стан, обрали і опрацювали методи і техніки самодопомоги для подолання перевтоми, відновлення після травми, накопичення ресурсів, профілактики і подолання професійного вигорання. Вони підвищили власну фахову компетентність щодо практичної роботи зі стресом і психологічною травмою, сформували навички психологічного відновлення.

ВЗГ ХНУВС