Старша викладачка кафедри іноземних мов факультету №4 ХНУВС Вікторія Филипська взяла участь у низці міжнародних онлайн-тренінгів від ТОВ «Dinternal Education». На тренінгу «Організація та цінність різних типів взаємодії між студентами при вивченні англійської мови» викладачка отримала інформацію про раціональне використання різних типів взаємодії між студентами, дізналася про ефективну побудову завдань на розвиток навичок говоріння та про інтерактивні вправи для розвитку продуктивних навичок.

Спікер тренінгу «Якісна та результативна комунікація між викладачем та студентами в навчальному процесі» розповів про дієві техніки перевірки розуміння студентами матеріалу заняття та важливість ефективного зворотного зв’язку після виконання завдань студентами.

Трансформування вправ та видів робіт в інтерактивний формат для ефективної взаємодії студентів з навчальним контентом стало темою тренінгу «Забезпечення ефективної взаємодії студентів із навчальним контентом за допомогою цифрових рішень на заняттях з англійської мови».

За результатами участі у заходах Вікторія Филипська удосконалила навички використовувати цифрові платформи при роботі з дорослою аудиторією на заняттях з англійської мови, застосовувати дієві техніки перевірки розуміння студентами матеріалу заняття та ефективно будувати завдання на розвиток навичок говоріння.

ВЗГ ХНУВС