Курсанти факультетів № 1 та № 4, Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у благодійному забігу «Стрімка лань», спрямованого на підтримку родини пораненого військовослужбовця Валерія Одайника.

Учасники спортивного заходу долали дистанцію в 3 та 12 кілометрів. Переможцем забігу на 12 км став курсант 1 курсу факультету № 4 Олександр Маринкевич. На факультеті його привітав заступник декана з навчально-методичної роботи Юрій Онищенко.

Цей спортивний захід надав необхідну підтримку родині захисника, а учасники забігу продемонструвати свою згуртованість та міцність духу.

Валерій Одайник – офіцер Збройних Сил України, відважний воїн, патріот України та всебічно підготовлений фахівець своєї справи. До війни Валерій був викладачем на факультеті фізичної культури Національного університету імені Огієнка, тренером із баскетболу. Під час виконання одного з бойових завдань на Бахмутському напрямку 26 січня 2023 року автомобіль із групою розмінування, у складі якої був Валерій, підірвався на протитанковій міні. Старший лейтенант зазнав множинних важких поранень. Йому ампутували праву нижню кінцівку та провели неповну ампутацію лівої нижньої кінцівки.

#Дружняпідтримка

ВЗГ ХНУВС