У м. Патри (Грецька Республіка) відбувся Чемпіонат світу з таїландського боксу Муей-Тай серед дорослих, у якому у складі Національної збірної взяли участь представники Харківського національного університету внутрішніх справ.

Курсант 3 курсу факультету № 2, капрал поліції Дмитро Шелесько завоював срібло у ваговій категорії до 57 кг, провівши успішно двобої проти супротивників із росії, Іспанії та Ізраїлю. У фінальній частині чемпіонату із різницею рахунку 2:1 він поступився спортсмену з Франції.

Слухач магістратури факультету № 1, лейтенант поліції Єгор Скуріхін у ваговій категорії до 81 кг в 1/8 частині чемпіонату провів успішний поєдинок проти супротивника з Перу. У 1/4 він поступився з різницею рахунку 2:1 спортсмену під нейтральним прапором.

Слухачка магістратури факультету № 1, лейтенант поліції Аліна Ломова у ваговій категорії до 60 кг в 1/8 упевнено перемогла спортсменку з Італії. У 1/4 частині чемпіонату вона поступилася в нелегкому двобої представниці під нейтральним прапором.

Викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки факультету № 3, старший лейтенант поліції Антон Черніков у ваговій категорії до 75 кг в 1/8 частині зустрівся зі спортсменом збірної команди Таїланду. За результатами повного поєдинку він поступився йому в рахунку.

Викладач кафедри тактичної та спеціальної фізичної підготовки, майор поліції Богдан Лукін виступив суддею Чемпіонату світу, спортсменів підготував старший викладач кафедри ТСФП, тренер, капітан поліції Дмитро Константинов.

ВЗГ ХНУВС