Випускник Автошколи для осіб з інвалідністю Харківського національного університету внутрішніх справ, учасник бойових дій Яромир Сливка успішно склав іспит у Територіальному сервісному центрі МВС України у м. Кам’янець-Подільський та отримав посвідчення водія.

У 2023 році він разом із братом підписав контракт зі ЗСУ. Під час виконання одного із бойових завдань у м. Білогорівка Донецької області Яромир отримав важке поранення. Окрім втрати нижньої кінцівки, у нього були важкі переломи кісток і ушкоджена опорно-рухова система. Пройшовши курс лікування та реабілітації, він повернувся додому, згодом вирішив опанувати керування транспортним засобом, обладнаним для людей з обмеженим рухом.

Про Автошколу ХНУВС Яромир дізнався з мережі «Інтернет» та розпочав теоретичне навчання, іспит з якого склав у квітні місяці. Боєць задоволений навчанням: викладачі просто і доступно роз'яснюють матеріали занять, індивідуально підбирають підхід до кожного слухача.

Після теорії – практика на спеціальному автомобілі, де встановлено додаткове сертифіковане обладнання. Завдяки наполегливості й старанності Яромир склав іспит з першого разу і отримав посвідчення водія.

ВЗГ ХНУВС