Представниці Харківського національного університету внутрішніх справ – фахівчині відділу міжнародного співробітництва Інна Савіна та Надія Сергієнко, старша викладачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки факультету № 6 Анна Сушкова взяли участь в онлайн-заході «Еразмус+ стажування: твій крок у розвитку кар’єри», організованого Послами європейської молоді в Україні. Мета заходу – розповісти учасникам про можливості та проєкти програми Еразмус+.

Захід відкрили Посли європейської молоді в Україні: Валерія Донець, Анастасія Одноволик і Дар’я Кордонова. Вони розповіли про мету та діяльність Послів європейської молоді в Україні. Вони розповіли про цілі та діяльність Послів європейської молоді в Україні. Ця європейська мережа об'єднує активних молодих людей віком від 16 до 26 років з Азербайджану, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України та держав-членів Європейського Союзу з метою інформувати молодь про співпрацю між ЄС та країнами Східного партнерства, демонструвати результати цієї співпраці, сприяти політичному діалогу з різних тем, допомагати посилювати громадський активізм і співпрацювати заради кращого майбутнього.

Спікерки детально розповіли про історію заснування програми Еразмус+, стажування та академічну мобільність у межах цієї програми, аплікаційний процес, висвітлили джерела, де шукати програми, ознайомили з перевагами, а також поділилися власним досвідом стажувань у межах програми Еразмус+.

Крім того, спікерки дали багато корисних порад і покрокову інструкцію подачі заяви на програми, розглянули, які документи необхідно мати для подання заяви, детально зупинилися на питаннях написання мотиваційного листа. Учасники заходу отримали поради та джерела, де можна знайти приклад правильно написаного резюме для того, щоб подати його на обрану освітню програму. Спікерки зазначили, що участь у програмах Еразмус+ надає багато переваг: подорожі у нові країни, нові знайомства, покращення комунікативних і мовних навичок.

Більше інформації щодо можливості участі у подібних інформаційних або міжнародних заходах розміщено у розділі «Оголошення», «Міжнародне співробітництво» за посиланням: https://univd.edu.ua/uk/posts.

ВЗГ ХНУВС