З нагоди Дня Конституції України у Харківському національному університеті внутрішніх справ відбулися урочистості, у яких взяли участь здобувачі освіти, працівники та керівний склад університету.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять усіх захисників і захисниць, які у боротьбі за вільну, незалежну Україну віддали найдорожче, що є в кожного з нас – життя.

Звертаючись до молоді, ректор університету Валерій Сокуренко зазначив: «Прийняття Основного Закону України 28 червня 1996 року стало важливим етапом у розвитку українського суспільства, адже Конституція закріпила правові основи незалежної України, її суверенітет та територіальну цілісність, яку сьогодні захищають від російського агресора українські воїни. Навчання, відповідальне ставлення до виконання своїх службових обов’язків, як ніколи важливі для кожного, хто стоїть у строю. Працюйте й служіть так, щоб вас поважали люди й оберігав Господь Бог! Слава Україні!».

Завершились урочистості патріотичною композицією «Ми всі єдині», підготовленою творчим колективом художньої самодіяльності університету.

ВЗГ ХНУВС