Курсанти другого курсу факультету № 1 Дмитро Мірошник, Діана Рейда під науковим керівництвом професора кафедри оперативно-розшукової діяльності та розкриття злочинів факультету № 2, кандидата юридичних наук, старшого наукового співробітника Олексія Деревягіна взяли участь у ХХVІІІ міжнародній науково-практичній конференції «Trends and Perspectives of the Development of Science and Education in Globalization», проведеною Європейською організацією науковців «International Science Group» (м. Валенсія, Іспанія). Курсанти виступили з тезами на тему «Використання інструментарію OSINT під час розслідування кримінальних правопорушень проти власності в умовах воєнного стану: аналіз інструментів PIPL, Wayback Machine та Cellebrite UFED».

На конференції, тематика якої включала юриспруденцію, педагогіку, психологію та технічні науки, було обговорено актуальні проблеми, такі як еколого-математичні моделі, методи оптимізації тарифів, використання OSINT у криміналістиці тощо.

Науковий захід показав, що розвиток науки та освіти в умовах глобалізації потребує комплексного підходу, інновацій та міждисциплінарної співпраці для вирішення сучасних викликів і забезпечення сталого розвитку.

ВЗГ ХНУВС