Здобувачі вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ відвідали патріотичний захід, що відбувся у Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. Лисенка і був присвячений Міжнародному дню молоді.

Звертаючись до присутніх, Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив: «Попри всі труднощі, які випали на найкращі роки вашого життя, ви не зупиняєтеся перед викликами сьогодення та рішуче прямуєте до своїх цілей. Зараз ви закладаєте надійну основу для відродження України. Упевнений, завдяки вашій активній громадянській позиції та непохитності ми неодмінно будемо розвивати наше рідне місто після Перемоги і досягнемо успіху на цьому шляху! Дякую за те, що ви готові працювати, допомагати та покращувати життя нашої країни. Бажаю здійснення усіх мрій, невичерпної енергії та щасливої долі під мирним небом!».

Участь здобувачів вищої освіти університету у заході відбулася у межах співпраці відділу соціально-гуманітарної роботи та Департаменту у справах сімʼї, молоді та спорту Харківської міської ради.

ВЗГ ХНУВС