На базі Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ за сприянням Управління освіти і науки Сумської міської ради був проведений методичний семінар «Змістовно-методологічні основи викладання дисципліни «Правознавство» у світлі законодавчих змін 2016-2017 років» для вчителів загальноосвітніх навчальних закладів м. Суми.

Метою семінару стало обговорення основних змін національного законодавства в галузях цивільного права, цивільного процесу, трудового права, права соціального захисту, а також змін судової системи України.

З вітальними словами до всіх присутніх звернулися заступник директора Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ, доктор юридичних наук, професор Вікторія Павлівна Гробова та методист інформаційного-методичного центру управління освіти і науки  Сумської міської ради  Вікторія Миколаївна Тодосійчук. Перед учасниками семінару з доповідями виступили професор кафедри юридичних дисциплін Наталія Олександрівна Горобець та доценти кафедри Яна Михайлівна Садикова, Світлана Сергіївна Шоптенко та Наталія Ігорівна Дуравкіна. Вчителі з зацікавленістю прослухали доповідачів та взяли активну участь в обговоренні найбільш актуальних питань юриспруденції.

 Сумська філія ХНУВС