Онлайн-зустріч на тему вступної кампанії 2025 року з учнями випускних класів та їх класними керівниками Вікторією Олійник, Юлією Воскресенською провели директор ННІ №5 Оксана Брусакова, заступниця директора Елла Твердохліб, завідувачка кафедри правового забезпечення підприємницької діяльності та фінансової безпеки Ольга Гетманець і старша викладачка цієї ж кафедри Ірина Антол.

Директор інституту розповіла про особливості вступної кампанії, переваги навчання у Харківському національному університеті внутрішніх справ. Вона запросила ліцеїстів взяти участь у конкурсі з фінансової грамотності «Фінансова абетка», що проводитиметься для учнів шкіл.

Заступниця директора запропонувала молоді, яка виявила зацікавленість у вступі до ХНУВС, доєднатися до телеграм-каналу інституту для подальшої співпраці.

Завідувачка кафедри роз’яснила учням особливості навчання за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» та розповіла про актуальність та перспективи здобуття вищої освіти за спеціальностями «Право», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок».

Старша викладачка розповіла ліцеїстам як проходить освітній процес в університеті, про особливості залучення практикуючих фахівців для проведення бінарних занять.

ВК ХНУВС