Доцентка кафедри адміністративного права та процесу ННІ №3, кандидатка юридичних наук, професорка Ірина Казанчук взяла участь в онлайн-курсі, розробленому Женевським центром із питань урядування в секторі безпеки (DCAF) у партнерстві зі студією онлайн-освіти EdEra, Державною службою України з надзвичайних ситуацій, за підтримки ООН Жінки у межах проєкту «Розбудова демократичного, мирного та ґендерно-рівноправного суспільства в Україні – Фаза ІІ».

Резолюція Ради Безпеки ООН 1325 «Жінки, мир, безпека» – це ключовий документ у забезпеченні рівних прав і можливостей жінок і чоловіків у безпековому секторі.

Учасники курсу докладніше дізналися, як працівники та працівниці Національної поліції, Державної служби України з надзвичайних ситуацій можуть забезпечити належне виконання Резолюції РБ ООН 1325, а також сприяти ґендерній рівності у побуті та під час службової діяльності.

За результатами проходження онлайн-курсу Ірина Казанчук отримала сертифікат міжнародного зразка щодо підвищення кваліфікації.

ВК ХНУВС