Представники Харківського національного університету внутрішніх справ: доцент кафедри кримінального процесу, криміналістики та експертології ННІ №5, кандидат психологічних наук, доцент Світлана Лозова, викладач кафедри кримінального права і кримінології ННІ №1 Олена Гораш, доцент кафедри криміналістики та судової експертологіі ННІ №1, кандидат психологічних наук, доцент, майор поліції Олена Макарова, старший викладач кафедри тактико-спеціальної підготовки ННІ №2, доктор філософії, капітан поліції Олександр Скляр взяли участь у тренінгу на тему «Сексуальне насильство під час збройного конфлікту», який відбувся у м. Ужгород.

Під час тренінгу учасники проаналізували правову базу як внутрішнього, так і міжнародного законодавства, що застосовується під час збройного конфлікту, розглянули факти сексуального насильства з фокусом на Україну.

За результатами тренінгу, після опрацювання практичних кейсів, працівники університету отримали сертифікати. Отримані знання будуть використані як для підготовки навчально-методичних матеріалів, так і під час проведення занять циклу дисциплін кримінально-правового, криміналістичного та іншого спрямування.

ВК ХНУВС