Працівники ННІ № 5 провели oнлайн-зустріч з учнями випускних класів та класними керівниками ліцею № 66 м. Харкова та Чугуївського ліцею № 1 ім. І.Ю. Рєпіна. Заступник директора ННІ № 5 Елла Твердохліб ознайомила учасників заходу з матеріальною базою університету, особливостями навчання у ННІ № 5 та організацією підготовки абітурієнтів на підготовчих курсах. Вона розповіла про спеціальності, які можуть здобути студенти, та про роботу кафедр, де працюють досвідчені науковці і викладачі.

Завідувач підготовчого відділення Оксана Малютіна розповіла про організацію навчання слухачів. Повідомила, що підготовче відділення готує абітурієнтів до вступу у ЗВО з навчальних предметів «Історія України», «Українська мова та література», «Математика» та «Англійська мова».

У цьому році заняття розпочнуться 16 листопада й проводитимуться щосуботи. Навчально-методичне забезпечення здійснюється з використанням платформи «Moodle», розміщеної на сайті ХНУВС. Для зручності слухачів підготовчого відділення створено телеграм-групу https://t.me/pidgotovchikursihnuvs; e-mail: [email protected] для прийняття заяв від абітурієнтів; телефон для консультацій + 38066 68 79 579.

Заступник директора ННІ № 5 Елла Твердохліб та працівники підготовчого відділення запросили школярів стати слухачами цього підрозділу, щоб якісно підготуватися до вступу в Харківський національний університет внутрішніх справ.

ВК ХНУВС