Урочистості з нагоди вручення дипломів слухачам магістратури  Харківського національного університету внутрішніх справ розпочалися із вшанування хвилиною мовчання патріотизму, мужності та героїзму тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

З визначною подією у житті привітав молодь та передав вітання від ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка перший проректор підполковник поліції Дмитро Швець. Він зазначив, що юнаки і дівчата обрали непросту службу – боротися зі злочинністю, захищати права і свободи громадян. Вона шляхетна і вкрай необхідна суспільству. «Будьте чесними, гуманними, справедливими, уважними до людей! Завжди пам’ятайте, що людські якості працівника поліції є не менш важливими, ніж професійні! Ваш особистий приклад та компетентність формуватимуть повагу до закону та зміцнюватимуть віру громадян у справедливість», – наголосив Дмитро Володимирович. Він особисто вручив дипломи юнакам і дівчатам, які закінчили університет із відзнакою і зазначив, що у навчальному закладі завжди раді бачити своїх випускників.

Від імені науково-педагогічного колективу зі словами настанов до юнаків і дівчат звернувся доцент кафедри кримінального права та кримінології  факультету № 1 майор поліції Юрій Орлов.

За отримані знання, настанови, професійний досвід колективу університету подякувала випускниця лейтенант поліції Анастасія Вуйма.

Завершились урочистості вокальними композиціями «Погони» та «Ми бажаєм вам щастя і миру» у виконанні учасників художньої самодіяльності.

ВЗГ ХНУВС