Завідувач кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Микола Марчук провів профорієнтаційні зустрічі у ВНЗ І-ІІ рівня акредитації м. Івано-Франківськ.

Під час перебування представника університету в Івано-Франківській області він відвідав Фінансово-комерційний кооперативний коледж імені Степана Гранати, Івано-Франківський державний коледж технологій та бізнесу, Коледж ресторанного сервісу та туризму НУХТ, Івано-Франківський медичних коледж, Івано-Франківський коледж фізичного виховання.

Під час зустрічі з керівництвом і студентами зазначених вишів Микола Марчук розповів про матеріально-технічну базу університету, особливості навчання та проживання, спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності. Окремо представник університету роз'яснив особливості вступної компанії, правила й умови вступу до університету осіб, які зараз здобувають вищу освіту ступеня «молодший бакалавр», а в подальшому бажають здобути вищу освіту ступеня «бакалавр» за спеціальністю «Право», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Психологія», в тому числі на основі ступеня освітньо-кваліфікаційного рівня з іншої спеціальності.

Микола Марчук провів робочу зустріч в управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Івано-Франківській області з начальником сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських капітаном поліції Романом Гордим. Під час зустрічі було обговорено особливості вступу кандидатів на навчання з числа працівник поліції та цивільної молоді.

ВЗГ ХНУВС