Завідувач кафедри конституційного і міжнародного права факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат юридичних наук, доцент, підполковник поліції Микола Марчук провів профорієнтаційні зустрічі у вищих навчальних закладах І–ІІ рівня акредитації в м. Чернівці. Він відвідав Чернівецький кооперативний економіко-правовий коледж, Чернівецький транспортний коледж і Чернівецький державний комерційний технікум.

Микола Марчук розповів про матеріально-технічну базу університету, спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності, що діють в університеті, особливості вступу осіб, які мають ступінь вищої освіти «молодший бакалавр».

Представник університету провів робочі зустрічі і в Управлінні кадрового забезпечення ГУНП в Чернівецькій області. Разом із заступником начальника управління підполковником поліції Сергієм Максимчуком і начальником відділу комплектування майором поліції Олександром Потайним взяв участь у проведенні робочої наради з працівниками підрозділів кадрового забезпечення територіальних відділів поліції області.

Під час наради Микола Марчук розповів присутнім про особливості вступної компанії до університету у 2017 році, передав у комплектуючі підрозділи іміджеву продукцію про університет, довів інформацію про спеціальності, за якими здійснюватиметься набір до університету як на бюджетну, так і на контракту форми навчання.

ВЗГ ХНУВС