Колектив Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ  відзначив свято весни та краси – Міжнародний жіночий день.

Звертаючись  до прекрасної половини, директор Сумської філії ХНУВС Сергій Лукаш наголосив, що 8 Березня – це свято надії та любові, молодості та краси, доброти, радості й ніжності. Саме жінки надихають чоловіків на великі перемоги, допомагають їм стати кращими та добрішими. Він побажав усім жінкам здійснення усіх задумів, щоб кожен день був світлим і сонячним, дарував радість і творче натхнення.

Після урочистого привітання розпочався святковий концерт, який підготували працівники, студенти та випускники філії. Також у Сумській філії ХНУВС стало традицією до Міжнародного жіночого дня проводити  конкурс краси та таланту «Міс першокурсниця».

Цього року в конкурсі за титул «Міс першокурсниця» змагалися  чотири вродливі, розумні й талановиті учасниці: Діана Гетманова, Марина Дубинська, Аліна Лисянська та Владислава Шутько. Виступ конкурсанток

оцінювало компетентне журі: Катерина Прокопенко – представниця обласного проекту «СтудМіс Сумщини»; Альона Кренциглова – студентка 4 курсу, «Міс першокурсниця 2013 року», учасниця «СтудМіс Сумщини 2014»; Анастасія Калько – студентка 2 курсу, «Міс першокурсниця 2016».

Конкурс проходив у чотири етапи: відео-презентації «Чому саме я?», інтелектуальний конкурс, конкурс талантів та дефіле у вечірніх сукнях.

За результатами змагань титул «Міс першокурсниця 2017» та номінацію «Міс глядацьких симпатій» виборола Марина Дубинська, яка буде представляти філію на конкурсі «СтудМіс Сумщини 2017».

 

Сумська філія ХНУВС