Студентка 3 курсу факультету № 6 Харківського національного університету внутрішніх справ Анастасія Ярошевська взяла участь в конкурсі краси «Міс студентство Харкова», який відбувся у Харківському національному академічному театрі опери та балету імені М. Лисенка.

Захід був проведений під егідою міської іміджевої програми «Міс Харків» та за сприяння Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації. Концепція конкурсу – це цілеспрямоване створення для молоді сучасних еталонів для наслідування – активної, освіченої, духовно розвиненої, красивої особистості, орієнтованої на успіх у професійній кар'єрі і в особистому житті, яка вірить в свої сили, обирає здоровий спосіб життя, любить своє місто, свою країну, свою культуру.

Конкурс проводився за п'ятьма номінаціями – «Міс Студентство», «1-а Віце-Міс Студентство», «2-а Віце-Міс Студентство», «3-а Віце-Міс Студентство», «Міс Глядацьких симпатій». Блискуче виступивши, студентка університету Анастасія Ярошевська отримала корону та диплом у номінації «Міс Глядацьких симпатій».

 Конкурс складався з чотирьох виходів – стилізовані українські костюми, вихід-візитка «Я в своєму ВНЗ», творчий номер та церемонія нагородження у вечірніх сукнях.

ВЗГ ХНУВС