Координаційною радою молодих юристів України при Міністерстві юстиції України було проведено ХІІІ Всеукраїнську правничу школу з судочинства «Процесуальні особливості сучасного судочинства», учасниками якої стали доценти кафедри юридичних дисциплін Сумської філії Харківського національного університету внутрішніх справ Марина Василенко, Наталія Дуравкіна та студент 4 курсу Єгор Ткаченко.

Мета школи – надання практичних знань і порад студентам і молодим юристам. Спілкування відбувалося у формі «запитання-відповідь» за різними темами: проблеми та перспективи розвитку судової системи і професії юриста, методики роботи фахівців у галузі права та ін.

Слухачі школи також прослухали лекції професійних адвокатів та суддів за темами «Особливості екстрадиції по-українськи», «Про судовий розгляд сімейних спорів», «Судовий процес на стадії досудового розслідування», «Процесуальні особливості ведення справ у цивільному судочинстві», «Особливості застосування адміністративного примусу та порядок примусового звітування про виконання судового рішення». 

 

Сумська філія ХНУВС