У Харківському національному університеті внутрішніх справ відбувся випуск слухачів магістратури факультету № 3. Урочистості розпочалися із вшанування хвилиною мовчання патріотизму, мужності та героїзму тих, хто поклав своє життя за єдність та незалежність України, а також усіх правоохоронців, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Вручивши дипломи випускникам, з напутніми словами до них звернувся перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець. Він привітав юнаків і дівчат із знаменною подією в житті та зазначив, що вони обрали непросту службу – боротися зі злочинністю, захищати права і свободи громадян: «Справа шляхетна і вкрай необхідна суспільству. Вона вимагає від вас гідного виконання обов’язків, високого професіоналізму, дотримання законності та порядку, а також пам’ятайте, що довіра народу є головним показником успішної діяльності поліції». Також Дмитро Швець зазначив, що двері університету завжди відкриті для його випускників.

Від імені науково-педагогічного складу випускників привітала завідувач кафедри адміністративної діяльності поліції, доктор юридичних наук, професор, підполковник поліції Ольга Безпалова.

Зі словами вдячності за отримані знання, настанови та професійний досвід від випускників виступила Олена Стефаненко.

Завершились урочистості виступом учасників художньої самодіяльності.

ВЗГ ХНУВС