Представники кафедри економіки та фінансів факультету № 6 Харківского національного університету внутрішніх справ  – т.в.о. завідуючого кафедри, доцент Оксана Маковоз та доцент Валерія Баранова взяли участь у V Міжнародній науково-практичній конференції «Економічні проблеми та перспективи розвитку житлово-комунального господарства на сучасному етапі», що пройшла на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Серед учасників конференції також були представники Департаменту бюджету і фінансів Харківської міської ради, Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації, Північно-Східного наукового центру НАН і МОН України, Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Особливу увагу було приділено обговоренню питань актуалізації і удосконалення процесів подальшого реформування житлово-комунального господарства, досягненню економічної ефективності цієї сфери та економічної безпеки держави у даному контексті.

Робота конференції стала простором діалогу представників економічних наук, державного управління, представників наукової спільноти, органів державної влади та місцевого самоврядування, що актуалізує її значимість як науково-освітнього феномену.

ВЗГ ХНУВС