Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ Валерій Сокуренко поздоровив курсантів та студентів, які здобули спортивні перемоги. Так, протягом 2016-2017 навчального року проходили змагання Студентської ліги серед жіночих команд з волейболу вищих навчальних закладів ІІІ–IV рівнів акредитації  Харкова. В цих змаганнях команда університету (тренер – старший викладач кафедри спеціальної фізичної підготовки Костянтин Бутенко) посіла ІІ місце. Командний Кубок, грамоти та медалі спортсменкам вручив ректор університету. Найкращим гравцем команди було визнано Нерсесову Вероніку – випускницю факультету № 1.

3–4 червня поточного року у м. Скадовськ пройшли Всеукраїнські змагання з бойового мистецтва Комбат самозахист ІСО. В них взяли участь спортсмени з таїландського боксу та кікбоксингу. За результатами змагань представники університету посіли перші місця. Це – курсанти факультету № 2: третьокурсник Дмитро Шевчук і першокурсник Антон Черніков. Дмитро Шевчук отримав також Грамоту за кращу техніку на турнірі.

Після вручення нагород Валерій Сокуренко побажав спортсменам подальших успіхів у спорті та навчанні, а також вручив подарунки. Жіноча збірна команда з волейболу отримала новеньку форму, а усі факультети навчального закладу – комплекти м’ячів для гри у футбол, волейбол та баскетбол.

 

ВЗГ ХНУВС