Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ  генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко з робочим візитом відвідав Сумську філію, Сумський центр первинної професійної підготовки «Академія поліції» та Державний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка.

У Сумській філії ректор оглянув матеріально-технічну базу, зокрема новостворені спеціалізовані аудиторії – залу судових засідань та криміналістичний кабінет. Валерій Васильович ознайомився з діяльністю Сумського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції», де зустрівся з керівництвом та викладачами, побував на заняттях та оглянув територію. 

Цього дня ректор університету виступив перед учасниками VІІІ Всеукраїнської спартакіади з військово-прикладного семиборства серед військових та військово-морських ліцеїв, ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою, яка проходила в Державному ліцеї-інтернаті з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» ім. І. Г. Харитоненка. Валерій Васильович побажав учасникам спортивного заходу яскравих перемог як у спорті, так і в житті, впевненості в майбутньому, здійснення всіх мрій та задумів.  

Сумська філія ХНУВС