Заступник декана з навчально-методичної роботи факультету № 4 Харківського національного університету внутрішніх справ кандидат психологічних наук, доцент Павло Макаренко провів робочі наради в установах міста Миколаїв. Він зустрівся з начальником управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області підполковником поліції Олексієм Попковим, заступником начальника відділу комплектування майором поліції Денисом Малишевим, начальником відділу комплектування та призову, заступником військового комісару Миколаївського обласного військкомату підполковником Віталієм Колодкіним та головним спеціалістом відділу комплектування та призову Людмилою Петровською.

Під час зустрічей Павло Макаренко розповів про особливості вступу до ХНУВС у 2017 році, спеціальності, за якими готуватимуть майбутніх фахівців.

Представник університету також зустрівся із заступником директора з навчально-виробничої роботи Миколаївського коледжу бізнесу та права Полтавського університету економіки та торгівлі Світланою Рибалкою, директором Миколаївського державного коледжу економіки та харчових технологій Анатолієм Олійником та студентами навчальних закладів. Заступник декана розповів про матеріально-технічну базу університету, спортивні секції та гуртки художньої самодіяльності, що діють у виші, особливості вступу осіб, які мають ступінь вищої освіти «молодший бакалавр», відповів на численні запитання.

ВЗГ ХНУВС