Відбулася зустріч керівництва Харківського національного університету внутрішніх справ із абітурієнтами, які зараховані до навчального закладу.

З вітальним словом до майбутніх курсантів від імені ректора університету генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка звернувся перший проректор підполковник поліції Дмитро Швець. Він привітав юнаків і дівчат із успішним проходженням конкурсного відбору та зазначив, що професія працівника поліції надзвичайно відповідальна і її опанування потребує неабияких зусиль. Дмитро Швець побажав присутнім успіхів у подальшому навчанні та службі.

Начальник відділу кадрового забезпечення університету підполковник поліції Вадим Безусий оголосив наказ ХНУВС від 22.07.17 р. № 225 о/с «Про зарахування курсантів денної форми навчання». Ними стали 585 юнаків і дівчат.

Перший проректор університету представив вступникам начальника табірного збору проректора Анатолія Клочка, а також начальників факультетів. Вони запросили першокурсників до розташування своїх підрозділів.

Слід зазначити, що в університеті триває вступна кампанія на факультет № 6 («Права та масових комунікацій»), де навчаються за кошти фізичних і юридичних осіб.

ВЗГ ХНУВС