Протягом багатьох років триває співпраця Адміністрації Слобідського району Харківської міської ради та Харківського національного університету внутрішніх справ: це  спільні наукові проекти, урочисті та спортивні заходи.

Науковим співробітником науково-дослідницької лабораторії з проблем протидії злочинності ХНУВС Оленою Лещенко були організовані роботи з  прибирання території та фарбування лавок спільно з членами Районної громадської організації інвалідів-колясочників, Районного товариства інвалідів Слобідського району та місцевими жителями з обмеженими можливостями.

Олена Сергіївна зазначила, що подібні заходи не лише допомагають робити район гарнішим і затишнішим, а й дають можливість поспілкуватися та з користю провести час. Вона відмітила, що працівники університету обов'язково візьмуть участь і в наступному суботнику. Перед початком суботника всі були забезпечені необхідним інвентарем та була залучена спеціальна техніка. У результаті проведеної роботи зібрано і вивезено листя, сміття, проведена санітарна обрізка дерев, пофарбовано лавки.

Традиційно після успішної й плідної роботи учасників заходу пригощали польовою кашею та квасом.

Адміністрація Слобідського району висловлює подяку 150 викладачам  і курсантам Харківського національного університету внутрішніх справ, які надали допомогу в проведенні заходу.  

ВЗГ ХНУВС