Вступна кампанія триває. Факультет № 6 «Права та масових комунікацій» Харківського національного університету внутрішніх справ запрошує юнаків та дівчат на навчання за спеціальностями «Право», «Психологія», «Правоохоронна діяльність», «Кібербезпека», «Фінанси, банківська справа та страхування».

На факультеті також мають право навчатися студенти - іноземні громадяни та особи без громадянства. На базі університету діє підготовче відділення.

Для студентів денної та заочної форми навчання відкрито кафедру військової підготовки, після закінчення якої вони отримують військове звання «молодший лейтенант» запасу.  

Університет має сучасні: гуртожиток, навчально-тренувальні полігони, футбольні поля, спортивні, борцівські, тренажерні зали, літній спортивний комплекс з майданчиками для ігрових видів спорту. Створена розгалужена мережа кафе та їдалень, є медико-санітарна частина.

Після отримання диплома випускники працюють в підрозділах Національної поліції України,  органах судової влади,  банківських,  фінансових, юридичних установах, у навчальних закладах та інших організаціях.

Більш детальну інформацію можна дізнатися за посиланням http://www.univd.edu.ua/dir/3/abiturientu .

Чекаємо на Вас в Харківському національному університеті внутрішніх справ!