Заступник завідувача науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності підполковник поліції Олексій Сердюк взяв участь у Харківському форумі «Гендер. Конфлікт. Безпека.», який відбувся у Єврейському культурному центрі «Бейт Дан».

Форум проходив за підтримки Харківської міської ради, Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, GCI Vertical, Молодіжної ради при Харківському міському голові та Європейського центру верховенства права.

Темою доповіді Олексія Сердюка стали «Проблеми публічної безпеки та довіри до правоохоронних органів у гендерному вимірі», основою якої стали результати дослідження «Публічна безпека та довіра до правоохоронних органів», проведеного Харківським національним університетом внутрішніх справ (науково-дослідною лабораторією з проблем протидії злочинності) спільно з Головним управлінням Національної поліції в Харківській області за підтримки Консультативної Місії Європейського Союзу в рамках «Стратегії Громадської безпеки Харківської області – 2018» та «Регіональної програми забезпечення публічної безпеки і порядку в Харківській області на 2016–2017 роки».

Модератором форуму виступила Олена Харитонова – кандидат юридичних наук, доцент Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, експерт Координатора проектів ОБСЄ в Україні з питань правової освіти. 

ВЗГ ХНУВС