Другий день семінару-наради за участі керівників вишів МВС України проходить на базі Національної Академії Національної гвардії України. У ньому взяли участь ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко та проректори навчального закладу.

Розпочався захід із вшанування пам’яті вихованців Академії, які загинули в роки Другої Світової війни, під час виконання службово-бойових завдань, завдань з охорони громадського порядку, в зоні проведення антитерористичної операції. Було покладено квіти до стели героїв навчального закладу.

Учасники заходу переглянули виставку сучасної техніки та озброєння, а також виставку картин відомого українського художника Наталії Насибуліної, які наразі представлені в Академії.

Гості ознайомилися з навчально-матеріальною базою Академії : музеєм, сучасним навчально-тренувальним комплексом з вогневої підготовки, який оснащений новітніми тренажерами, мультимедійними та бойовими тирами, що дає змогу ефективно навчати володінню зброєю майбутніх офіцерів. Високу оцінку отримав і нещодавно відкритий навчально-спортивний комплекс, який включає в себе зал для ігрових видів спорту, кросфіту, рукопашного бою та відновлювальний центр.

Протягом семінару-наради учасники обговорили підсумки вступної кампанії 2017 року та перспективи на 2018 рік, розглянули питання, пов’язані з навчально-методичною, науковою та організаційною роботою відомчих вищих навчальних закладів.

Цього дня було підведено підсумки семінару-наради та окреслено нові напрями роботи.

 

ВЗГ ХНУВС