Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко провів зустріч з іноземними студентами, які  навчаються в університеті на факультеті № 6. 

Валерій Васильович закликав студентів дотримуватися правил поведінки як на території університету, так і за його межами, бути виваженими і розсудливими, піднімати рівень освіченості та культури, займатися саморозвитком – розкривати свої таланти в спортивних секціях та гуртках художньої самодіяльності. В університеті створені належні умови для навчання, проживання та дозвілля. Ректорат навчального закладу робить усе необхідне, щоб освіта була якісною, а побутові умови – комфортними.

Ректор також підкреслив, що дотримання дисципліни, відповідальність і наполегливість в оволодінні знаннями є запорукою успішного навчального процесу.

З молоддю також поспілкувалися перший проректор університету підполковник поліції Дмитро Швець, проректори – підполковник поліції Михайло Бурдін, Анатолій Клочко, Олександр Грищенко та декан факультету Олег Синєгубов.

ВЗГ ХНУВС