Професор кафедри адміністративної діяльності поліції факультету № 3 полковник поліції Ірина Казанчук разом з інспектором сектору реагування патрульної поліції № 2 Нововодолазського  відділення поліції Первомайського ВП ГУНП в Харківській області лейтенантом поліції Тетяною Токар провели бінарне заняття для курсантів факультету № 1. Тема заняття «Планування, контроль та облік управління в органах поліції» у рамках викладання дисципліни «Основи управління в поліції».

Під час проведення заняття розглядалися наступні питання: види та форми планів, їх характеристика; принципи планування та вимоги до планів в органах поліції; етапи планування та їх особливості в управлінні патрульної поліції; поняття, сутність та значення контролю за ефективним виконанням поліцейськими службових обов’язків; система та стадії контролю в органах поліції; поняття, види та форми обліку в діяльності патрульної поліції.

Під час бінарного заняття було проаналізовано теоретичні та прикладні аспекти здійснення планування, контролю та ведення обліку в органах поліції. Наприкінці заняття Тетяна Токар відповіла на запитання курсантів щодо проблемних питань, що виникають в діяльності Національної поліції та підрозділах патрульної поліції зокрема, й шляхах їх вирішення.

ВЗГ ХНУВС