У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» відбулися заходи, присвячені Дню Збройних сил України. За підтримки роти патрульної служби  поліції  особливого призначення «Суми» та спецпідрозділу «Корд» була організована виставка-демонстрація різних видів стрілецької зброї та спеціальних засобів, які знаходяться на озброєнні  в зазначених підрозділах. Співробітники  спецпідрозділу «КОРД» здійснили  показові виступи, продемонструвавши тактичні прийоми  із затримання злочинців, які ховаються від поліції та знаходяться у транспортному засобі.

Далі відбулися спортивні змагання  - «Грай, вболівай, перемагай!». У них взяли участь 4 команди по 6 учасників в кожній. Слухачі змагалися у грі-естафеті «Найшвидший та найспритніший», конкурсі «Зав’яжи краватку», спортивній естафеті «Вантажники», силовій вправі «Армрестлінг» та конкурсі «Найсильніший» (штовхання гирі).

 Капітани команд випробували себе у професійній ерудиції. Закінчилися спортивні змагання перетягуванням канату. Переможцем  стала команда «Спарта» (інспектори патрульної поліції, навчальні групи №№ 17/12, 17/13».

Директор Сумського центру «Академія поліції» підполковник поліції В'ячеслав Драновський привітав усіх присутніх на заході та вручив дипломи учасникам змагань.

 

ВЗГ ХНУВС