Завідувач кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету № 2 Сергій Ткаченко провів зустріч з керівництвом Валківського відділу освіти Харківської області та учнями випускних класів Валківського ліцею ім. О. Масельського. Він розповів про діяльність підготовчих курсів, що діють в університеті та можливості навчання за контрактною формою.

Курсанти 4 курсу факультету № 2 Владислав Петров та Віолетта Грибанова під керівництвом доцента кафедри соціальних та економічних дисциплін факультету №2 Наталії Павленко провели Всеукраїнський урок права у Харківській школі №15. Темою уроку стала відповідальність неповнолітніх за скоєні правопорушення. Учням розповіли про види відповідальності за порушення закону, форми покарання, що застосовуються до неповнолітніх правопорушників. За допомогою коротких відеороликів школярам показали найбільш типові правопорушення, що скоюють неповнолітні.

Професор кафедри соцiальних та економiчних дисциплiн факультету № 2 Тетяна Ларіна зустрілась з учнями Харківського технологічного ліцею. Вона розповіла про напрями підготовки в Харківському національному університеті внутрішніх справ, наявність навчально-методичної та матеріально-технічної бази, організацію дозвілля курсантів та студентів тощо.

Доцент кафедри соцiальних та економiчних дисциплiн факультету № 2 Вікторія Гончарова провела профорiєнтацiйну роботу серед учнiв 10–их та 11–их класiв Харкiвської загальноосвiтньої школи № 117 та запросила до унiверситету всiх бажаючих на День Святого Миколая.

 

ВЗГ ХНУВС