На СК «Динамо – Арена» розпочато змагання з футболу на Кубок ректора Харківського національного університету внутрішніх справ. Відкрив змагання ректор університету Валерій Сокуренко, який зазначив, що головне у спорті – це чесна боротьба і заслужена перемога. «Тож, не дивлячись на сильний дощ, футбол відбудеться за будь-якої погоди, а перемогу нехай отримає найсильніший», – зазначив Валерій Васильович.

У I турі чемпіонату зустрілися команди факультету № 1 (слідства) та факультету № 2 (кримінальної поліції), які зіграли з рахунком 3:2.

Продовжили боротьбу команди науково-педагогічного складу та Інституту післядипломної освіти. Відкрив рахунок у матчі перший проректор університету Дмитро Швець, який з часом його і подвоїв. Команда Інституту післядипломної освіти не розгубилася і ще до перерви, зібравшись, відіграла один м’яч. Проте, в другому таймі гравці науково-педагогічного складу довели свою перемогу, забивши ще три м’ячі у ворота суперника. Голи забили магістр Олександра Григришина, провідний фахівець Сергій Кандалінцев та декан факультету № 2 Сергій Бортник. З рахунком 5:1 перемогу здобула команда науково-педагогічного складу.

Завтра, 17 грудня 2017 року, о 12.00 розпочнеться II тур змагань, в якому зустрінуться команди факультету № 1 (слідства) та факультету № 4 (кіберполіції). Наступна гра о 13.30 відбудеться між командами факультету № 3 (громадської безпеки) та Інституту післядипломної освіти.

 

ВЗГ ХНУВС