У Сумському центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» (м. Суми) Харківського національного університету внутрішніх справ відбулося урочисте вручення слухачам довідок про завершення первинної професійної підготовки. 52 поліцейських розпочнуть свою службу в Кіровоградській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Харківській та Полтавській областях.

В урочистих заходах взяли участь представники викладацького складу центру, гості, близькі та знайомі випускників. Директор центру підполковник поліції В’ячеслав Драновський, звертаючись до випускників, зазначив: «Цей день є символічним для всіх нас. Усі ви пройшли складні етапи відбору для служби в поліції, і тепер від нас усіх залежить, якою буде ваша служба. Нехай вона буде ефективною для людей, які звертатимуться до вас за допомогою, нехай вона буде спокійною і безпечною для ваших сімей, які чекатимуть вашого повернення, і нехай вона стане вашим покликанням в житті! Ви – нове покоління поліцейських, які повинні виправдати довіру людей! Будьте гідними їхніх сподівань і надій!». В’ячеслав Драновський також передав привітання від ректора Харківського національного університету внутрішніх справ генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка.

Під час заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять працівників правоохоронних органів, які загинули під час проведення бойових дій.

Після завершення урочистостей для гостей була проведена екскурсія по території Сумського центру.