Представники Харківського національного університету внутрішніх справ взяли участь у V щорічному профорієнтаційному заході «Ярмарок вишів», організатором якого виступила Харківська обласна бібліотека для юнацтва.

Акція відбулась у межах діючої програми «Обираємо професію крок за кроком» за підтримки Департаментів культури і туризму та науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації та Департаменту освіти Харківської міської ради.

Молодь ознайомилася з умовами вступу і роботою вишів міста, у тому числі Харківського національного університету внутрішніх справ. Протягом двох днів «Ярмарок вишів» відвідали понад 1500 учнів з 80 загальноосвітніх навчальних закладів Харківщини.

ХНУВС представляли працівники відділу організації освітнього процесу, підготовчого відділення. Під час спілкування з майбутніми вступниками працівники університету розповіли про історію та досягнення університету, його структуру, особливості підготовки до вступу, умови навчання, побут і дозвілля курсантів і студентів, а також запросили всіх бажаючих на День відкритих дверей та випуск магістрів, який відбудеться 17 лютого 2018 року.

Усі бажаючі дізналися про науку дактилоскопію, ознайомилися з валізою криміналіста та процедурою пошуку слідів рук за допомогою спеціальних порошків.

 

ВЗГ ХНУВС