Сумська філія Харківського національного університету внутрішніх справ відзначила 23 річницю свого заснування.

Зі словами вітання до всіх присутніх звернувся директор філії Сергій Лукаш, зазначивши, що Сумська філія дала путівку в життя багатьом своїм випускникам, які на теренах незалежної України служать благородній справі зміцнення законності, розбудові демократичного суспільства. Сергій Станіславович побажав усім присутнім міцного здоров’я,  щастя, миру,  добробуту та нових звершень в ім’я України.

Привітала колектив доктор юридичних наук Вікторія Гробова, яка багато років працювала у Сумській філії, а нині очолює Департамент освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації. Вона наголосила,щоСумська філія ХНУВС – це один із провідних вищих навчальних закладів з підготовки фахівців-юристів у Північному регіоні України, побажала навчальному закладу подальшого процвітання та успіхів.

З нагоди річниці студентами та працівниками філії було підготовлено святковий концерт. Приємним сюрпризом для колективу філії стало творче  вітання випускників – Ірини Бані (2013р.), Вікторії Сушко та Валерія Дубляка (2015р.).  

По завершенню свята для випускників філії було проведено екскурсію по навчальному закладу.

Сумська філія ХНУВС