Здійснення профорієнтаційної роботи є одним з пріоритетних напрямів діяльності університету, який допомагає запросити на навчання найбільш талантливу молодь з усіх куточків нашої держави. Умови сьогодення дозволяють використовувати в цій роботі не тільки традиційні методи, але й іноваційні інформаційні технології.

Завідувач науково-дослідної лабораторії з проблем протидії злочинності Костянтин Бугайчук на запрошення та за підтримки центру зайнятості міста Черкаси провів з учнями 8-9 класів школи № 13 профорієнтаційну зустріч за допомогою технології відеоконференції.

Під час зустрічі учням було надано інформацію про особливості вступу та навчання до ХНУВС, організацію дозвілля, роботу спортивних секцій, умови проживання та виховання курсантів і студентів. До учнів була також доведена інформація про підготовчі курси, діяльність військової кафедри, дистанційні курси для підготовки до ЗНО, що функціонують на базі порталу дистанційної освіти університету.

Костянтин Бугайчук відповів на численні запитання аудиторії про порядок оформлення документів на навчання, вибір предметів ЗНО, особливості підготовки окремих категорій майбутніх поліцейських, проходження курсантами стажування в органах поліції. 

 

ВЗГ ХНУВС