У культурному центрі «Імідж» з випускниками восьми шкіл міста Чугуєва відбулася зустріч декана факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ Олександра Музичука, завідувача кафедри теорії та історії держави і права Ігоря Логвиненка, доцентів кафедри теорії та історії держави і права Ігоря Коцана та Віктора Лазарєва, фахівця факультету № 1 Вікторії Грицаєнко, начальника відділу соціально-гуманітарної роботи Наталії Машніцької, курсантів та учасників колективу художньої самодіяльності університету. Також на зустрічі були присутні понад двохсот випускників шкіл Чугуєва.

Від імені керівництва міста захід відкрила заступник завідувача відділу освіти Чугуївської міської ради Марина Реброва, яка наголосила на винятковій ролі Національної поліції у становленні сучасної правової держави Україна. Саме тому вибір професії поліцейського – це надзвичайно важливий крок у житті молодої людини. У своєму виступі Марина Реброва підкреслила, що особисто відвідувала університет і переконалась у високому рівні навчального закладу: наявності сучасної матеріально-технічної бази та потужного науково-педагогічного складу, який дійсно має всі можливості у підготовці висококваліфікованих працівників поліції.

Начальник сектору кадрового забезпечення Чугуївського відділу поліції ГУНП в Харківській області Кирило Сазонов подякував керівництву вишу за якісну підготовку правоохоронців, зазначивши, що майже 90 % особового складу поліції міста Чугуєва є випускниками ХНУВС.

Полковник поліції Олександр Музичук розповів про особливості та переваги навчання в університеті на бюджетній та контрактній формах навчання, про структуру вишу, про напрями підготовки та професійні досягнення як випускників факультету, так і тих, хто навчаються сьогодні, про їхні здобутки в освітній, науковій, культурній та спортивній сферах діяльності. Більш докладно Олександр Миколайович ознайомив майбутніх випускників шкіл з новаціями вступу до ХНУВС. Також він наголосив на важливості якісної підготовки абітурієнтів до зовнішнього незалежного оцінювання та підкреслив: для того, щоб краще підготуватися, можна скористатися допомогою серверу дистанційної освіти вишу та пройти навчання на підготовчих курсах.

Курсанти університету Олена Носова та Олександр Мігальчинський розповіли майбутнім абітурієнтам про умови та особливості навчання.

Завершилася зустріч виступом учасників колективу художньої самодіяльності університету.

 

ВЗГ ХНУВС