У Харківському національному університеті  радіоелектроніки відбувся 22-й Міжнародний молодіжний форум «Радіоелектроніка та молодь у XXI столітті». У рамках роботи форуму кафедрою соціально-гуманітарних дисциплін Харківського національного університету внутрішніх справ було проведено наукову конференцію «Україна в історико-культурному та мовному просторі». 

До цієї конференції студенти факультету права та масових комунікацій ХНУВС підготували доповіді, з якими вони виступили під час роботи у секціях конференції. Виступи студенток першого курсу Інеси Чорної, Альони Стогній, Світлани Шевченко та Дарини Клименко (науковий керівник – кандидат історичних наук, доцент, доцент кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету права та масових комунікацій Віталій Заборовський) викликали зацікавленість аудиторії та обговорення.

Цьогорічна конференція «Україна в історико-культурному та мовному просторі» об’єднала 111 учасників з вишів України та США. Понад 100 доповідей, які прозвучали під час конференції, були опубліковані у збірнику тез доповідей.

 

ВЗГ ХНУВС